Maatwerk is onze standaard

Inmeten en plaatsen op locatie

Altijd demontabel gemonteerd

Vrijblijvende offerte

Grootste assortiment radiatorombouw van Nederland

Geen warmteverlies

wij produceren maatwerk

Wij maken en bewerken alles zelf, het product dat u koopt is altijd exclusief en niet hetgeen u bij de bouwmarkt koopt.

Plinten

Als u kiest voor de hoogste kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan plinten en overzetplinten.
Voor elke inrichting hebben wij verschillende stijlen, profielen en afwerkingen.
Het unieke van plinten bij Houtbewerking RIDO is de persoonlijke service van advies tot en met het monteren van de plinten.

Afwerking

Onze plinten worden gemaakt van vochtwerend MDF en geleverd in 2 lagen grondverf of afgelakt en zijn in alle kleuren leverbaar.

Grondverf: de plinten worden voorzien van 2 lagen grondverf en zijn na licht schuren direct overschilderbaar.
Afgelakt: de plinten worden door ons handmatig geschuurd en superstrak afgelakt met een hoogwaardige lak die kras en slijtvast is.

Montage

U kunt ervoor kiezen om de plinten zelf te monteren of dit door ons te laten doen.

Aan het monteren en het afkitten van de plinten besteden wij veel aandacht en werken zeer zorgvuldig, wij hebben hiervoor een professionele speciale afkortzaagmachine die de plinten kaarsrecht en tot op een halve graad nauwkeurig verstek zaagt. De zaagmachine is aangesloten op een speciale groot vermogen stofzuiger waardoor wij voor 95% stofvrij werken. Tevens gebruiken wij speciale extra sterke montagekit waardoor de plinten strak tegen de wand komen. Na het monteren worden de plinten aan de bovenzijde netjes afgekit zodat u geen kiertjes meer ziet. Ook voor de afwerking aan het uiteinde van de plinten hebben wij diverse oplossingen en mogelijkheden. Als wij klaar zijn met het monteren en afkitten van de plinten zorgen we ervoor dat alles netjes en schoon is.

Inmeten

U kunt zelf de gewenste maten aan ons doorgeven (maximale lengte uit 1 stuk is 305 cm). Bij maatwerk of speciale situaties kunnen wij uiteraard ook komen inmeten.

Wij houden altijd rekening met een zaagafval percentage van +/- 10 tot 15 %.

8 + 8 =

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B, 2254 AE Voorschoten 

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag: 08.00 -  17.00 uur