Erkerbanken

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van de mooiste erkerbank zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan de paneelkeuze, wel of geen opbergruimte, zwevend design of juist op pootjes, enzovoort. Wij denken graag met u mee.

SPECIAAL MDF

Voor al onze projecten gebruiken we Topan MDF. Dit is MDF met een hogere persing bestaande uit een mix van zachthout en hardhout (beuken). Hierdoor is het materiaal veel sterker dan normaal MDF en dit zorgt voor een veel mooiere afwerking.

erkerbank projecten

Amstelveen

Erkerbank en kast

Deze erkerbank en kast met LED verlichting geven de hoek van deze woonkamer nieuwe elan. Beide zijn voorzien van bossing panelen en sluiten aan op vloer, wand, plafond en ramen. 

Delft

Hoekbank met boomstamtafel

Deze zithoek is ontworpen met teruglopende leuning en zitgedeelte voor extra comfortabel zitten. Samen met de eiken boomstamtafel is een prachtige nieuwe zithoek ontstaan.

Amsterdam

Erkerbank met kastruimte

Een erkerbank van muur tot muur met links en rechts kastruimte. De erkerbank heeft een zwevend design. Achter de erkerbank zit een radiator. Deze is apart te bedienen met de nieuwe knop op de wand.

Hoofddorp

Erkerbank met kastruimte

Deze erkerbank past precies in de erker in de keuken en maakt gelijk een gezellige hoek. Kussens erop en het huis heeft een nieuwe sweetspot. De erkerbank is voorzien van twee deurtjes die opbergruimte geven.

Delft

Erkerbank met klep

Deze erkerbank met klep is voor een radiator geplaatst. De bank is voorzien van sleuven voor goede luchtcirculatie. Op het vooraanzicht onderaan zijn twee panelen te zien met gefreesd facet.

Den Haag

Zwarte erkerbank

Deze erkerbank van muur tot muur is voorzien van opbergruimte middels een klep op het zitgedeelte. De zijkanten hebben kastjes met openslaande paneeldeuren. Gespoten in zijdeglans zwart.  

Wassenaar

Erkerbank klep en kastruimte

Deze erkerbank van muur tot muur is voorzien van meerdere opbergruimten. De opbergklep op het zitgedeelte en de kastjes met deuren zorgen voor veel opbergruimte. Gespoten in hoogglans wit.

Haarlem

Rechte erkerbank met drie laden

Deze erkerbank staat alsof hij altijd in de woning thuishoorde. Onder de vensterbank is een rechte erkerbank geplaatst met drie zwevende laden onder het zitvlak. De kussens maken de bank helemaal af.

Amsterdam

Erkerbank met gefreesd facet

Prachtige zithoek gecreëerd in deze erker met ramen met glas in lood. Deze erkerbank is niet heel groot maar werd gemaakt voor de kinderen. Geheel afgewerkt in zijdeglans wit.

Haarlem

Erkerbank met open vakken

Deze erkerbank betreft een afwijkende variant. De bank is gemaakt van dikker MDF voor een robuuste uitstraling en heeft een open voorkant. Een ideale plek om uw boeken op te bergen.

Amsterdam

Erkerbank met webbing

Dit betreft een multifunctionele erkerbank. De bank zelf is bedoeld als zitje om schoenen op aan te doen en heeft tevens een opbergmogelijkheid. Aan de zijkanten is tevens kastruimte gecreëerd.

Den Haag

Erkerbank met opbergruimte

Erkerbank gemaakt van muur tot muur. De bank is voorzien van opbergruimte middels een klep in het blad van het zitgedeelte. Afwerking van de panelen betreft gefreesd facet.

Nieuw Vennep

Rechte erkerbank

Deze erkerbank is eigenlijk een diepe radiatorombouw. Op het blad van de ombouw kan gezeten worden. Aan de zijkant is een open kast gemaakt om wat opbergruimte te creëren.

Den Haag

Erkerbank bossing

Deze erkerbank is voorzien van een klassiek design. Het geheel is voorzien van bossing panelen. Deze erkerbank is niet voorzien van opbergruimte. Hier wordt een heerlijke zithoek gecreëerd.

Dordrecht

Vierkante erkerbank

Deze witte erkerbank geeft deze nis nieuwe uitstraling en functie: een fijne zitplek om naar buiten te kijken en betrokken te zijn bij de keuken. De bank heeft een klep voor opbergruimte.

Wassenaar

Diepe erkerbank met klep

Een diepe zwevende erkerbank met een klep voor opbergruimte. De voorkant van de erkerbank is afgewerkt met drie inliggende panelen. Met wat kussens op de bank is het plaatje straks compleet!

Klaaswaal

Erkerbank voor radiator

Een ruime erkerbank en nieuwe vensterbank geeft een nieuwe zitplek in huis. Achter de bank zijn de radiatoren weggewerkt. Er is rekening gehouden in het ontwerp voor een optimale warmtecirculatie. 

Contact

9 + 14 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur