TV meubel eiken blad
tv meubel
TV meubel wand
Zwevend TV meubel
TV meubel met lift
kapper kast

TV meubels

TV meubels

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

TV meubel projecten

Den Haag

Zwevend TV meubel

Dit zwevende TV meubel is compleet in verstek gemaakt. De twee kleppen van het meubel vallen precies in het meubel. Achter elke klep zitten twee vakken + mogelijkheden voor kabeldoorvoer.

Delft

TV meubel langs de hele wand

Dit TV meubel loopt langs de hele wand.  Het heeft een vakkenkast en een eiken fineren plank die boven de TV doorloopt. De deurtjes van het meubel zijn voorzien van een push-to-open systeem.

Haarlem

TV meubel met lift

Dit TV meubel is voorzien van een lift die met een afstandsbediening te bedienen is. De klep gaat vanzelf open en valt ook weer vanzelf dicht. Een mooie oplossing om een TV uit het zicht te krijgen.

Berkel en Rodenijs

TV meubel en zitbank

Dit TV meubel is gemaakt van muur tot muur met aan het einde een zitbank met vakruimte. Onder de TV zijn kastjes gemaakt met meerdere deurtjes met stoere zwarte handgrepen. 

Voorschoten

TV meubel – eiken blad

Dit TV meubel heeft een dik eiken blad afgewerkt met een passende olie voor een natuurlijke look. De mat zwarte deurtjes staan in mooi contrast met het natuurlijke blad. Er is rekening gehouden met kabels.

Amsterdam

TV meubel – eiken blad

Dit TV meubel heeft een eiken blad. Het meubel gaat open door middel van een klep. Achter de klep zijn vier vakken om verschillende apparaten een plek te geven.

Contact

4 + 3 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur