TV meubels

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

ONZICHTBARE VERBINDERS

We maken gebruik van geavanceerde meubelverbinders. Deze zijn grotendeels onzichtbaar. Een ander voordeel is dat deze verbinders demontabel zijn wat zorgt voor zorgvuldig afwerken, transport en montage.

ED VERLICHTING

U kunt kiezen voor verlichting in uw TV meubels. We maken gebruik van het professionele LOOX verlichting systeem met keuze uit LED strips of spotjes. Een afstandsbediening, schakelaar of bewegingssensor(en) behoren tot de mogelijkheden. 

TV LIFT

Een TV lift behoort tot de mogelijkheden. Dat houdt in dat met één druk op de knop de TV uit een meubel vandaan omhoog komt met één druk op

MAATWERK MONTAGE

Muren en vloeren lijken recht, maar dat zijn ze meestal niet. Tijdens de montage maken we alles aansluitend op vloer en wand. Dit zijn zaagsneden van millimeters waarmee ons maatwerk zich onderscheid van meubels uit de winkel.

TV meubel projecten

Schiedam

Cinewall met open haard

Een cinewall van vloer tot plafond met TV, open haard, open eiken vakken en deuren. De openhaard geeft sfeer en warmte. Naast de cinewall is een zitbank geplaatst met daarin opbergvakken. 

Alphen aan de Rijn

TV meubel bossingpanelen

TV meubel voorzien van bossingpaneel deuren, laden en een open vakkenkast. Achter de kast zit een radiator verstopt. Daar is rekening mee gehouden door sleuven in het blad te maken.

Zoetermeer

Mat zwart TV meubel

Een zwart TV meubel met indeling zoals naar de wens van de klant. Er is rekening gehouden met kabeldoorvoer en sleuven voor de luchtcirculatie.

Den Haag

Zwevend TV meubel

Dit zwevende TV meubel is compleet in verstek gemaakt. De twee kleppen van het meubel vallen precies in het meubel. Achter elke klep zitten twee vakken + mogelijkheden voor kabeldoorvoer.

Delft

TV meubel langs de wand

Dit TV meubel loopt langs de hele wand.  Het heeft een vakkenkast en een eiken fineren plank die boven de TV doorloopt. De deurtjes van het meubel zijn voorzien van een push-to-open systeem.

Haarlem

TV meubel met lift

Dit TV meubel is voorzien van een lift die met een afstandsbediening te bedienen is. De klep gaat vanzelf open en valt ook weer vanzelf dicht. Een mooie oplossing om een TV uit het zicht te krijgen.

Berkel en Rodenijs

TV meubel en zitbank

Dit TV meubel is gemaakt van muur tot muur met aan het einde een zitbank met vakruimte. Onder de TV zijn kastjes gemaakt met meerdere deurtjes met stoere zwarte handgrepen. 

Voorschoten

TV meubel – eiken blad

Dit TV meubel heeft een dik eiken blad afgewerkt met een passende olie voor een natuurlijke look. De mat zwarte deurtjes staan in mooi contrast met het natuurlijke blad. Er is rekening gehouden met kabels.

Amsterdam

TV meubel – eiken blad

Dit TV meubel heeft een eiken blad. Het meubel gaat open door middel van een klep. Achter de klep zijn vier vakken om verschillende apparaten een plek te geven.

Contact

4 + 4 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur