Radiatorombouw

GEEN WARMTEVERLIES

Onze radiatorombouwen worden speciaal gemaakt voor een optimale luchtcirculatie. Dat voorkomt warmteverlies. We adviseren daarnaast de speciale HR-radiatorfolie die op de radiator gemonteerd wordt zodat zoveel mogelijk warmte in huis blijft.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met een betrouwbare spuiterij voor hoge kwaliteit, korte levertijden en een strak eindresultaat.

AFWERKINGEN

RIDO heeft het grootste aanbod radiatorombouwen van Nederland met keuze uit allerlei modellen, frees- profielen, en afwerkingen. We denken graag met u mee voor de meest passende oplossing.

SPECIAAL MDF

Voor al onze projecten gebruiken we Topan MDF. Dit is MDF met een hogere persing bestaande uit een mix van zachthout en hardhout (beuken). Hierdoor is het materiaal veel sterker dan normaal MDF en dit zorgt voor een veel mooiere afwerking.

DEMONTABEL

De radiatorombouwen worden altijd demontabel gemonteerd zodat de radiator bereikbaar blijft. Dit doen we met behulp van kogelsnappers die ervoor zorgen dat de ombouwen goed verankerd staan.

OPLOSSINGEN

Wilt u de thermosstaatknop blijven bedienen? Of een stopcontact bereikbaar blijven? Temperatuurmeting buiten de ombouw plaatsen? Voor elke situatie hebben we een passende oplossing.

HOOGWAARDIG ONTWERP

Elke situatie vraagt om een andere aanpak. We kiezen voor de mooiste oplossing, niet de makkelijkste. Denk aan verstekverbindingen, grote lengtes uit één stuk en strakke afwerking van muur tot muur.

MAATWERK MONTAGE

Muren en vloeren lijken recht, maar dat zijn ze meestal niet. Tijdens de montage maken we alles aansluitend op vloer en wand. Dit zijn zaagsneden van millimeters waarmee ons maatwerk zich onderscheid van kant en klare radiatorombouwen.

Radiatorombouw projecten

Radiatorombouw en vakkenkasten

Radiatorombouw met vensterbanken en aansluitend twee kasten. De grote vakkenkast is op maat gemaakt van vloer tot plafond in de schuine nis van het appartement.

Radiatorombouw ronde erker

Radiatorombouw in een erker met een speciaal op maat gemaakte ronde vensterbank bestaande uit twee delen. Afgewerkt in zijdeglans wit.

Hilversum

Radiatorombouw + vakkenkast

Radiatorombouw met klassieke afwerking en bijpassende vensterbanken. Aansluitend twee vakkenkasten op maat. Gespoten in zijdeglans wit.

Voorschoten

Radiatorombouw ronde erker

Radiatorombouw in een erker met een speciaal op maat gemaakte ronde vensterbank bestaande uit twee delen. Gespoten in zijdeglans wit.

Den Haag

Radiatorombouw lamellen

Radiatorombouw in de slaapkamer met lange vensterbank uit één stuk. Geheel afgewerkt met horizontale lamellen. 

Amsterdam

Radiatorombouw en vensterbank

Radiatorombouwen en vensterbanken afgewerkt in hoogglans. De hoogglans afwerking geeft een mooi glad spiegelend effect.

Amstelveen

Radiatorombouw met kastruimte

Radiatorombouw met kastruimte. De panelen voor de radiatoren zijn afgewerkt met rotan webbing. De panelen zijn met scharnieren gemonteerd waardoor er altijd toegang is tot de radiator.

Amsterdam

Radiatorombouwen webbing

Radiatorombouwen met rotan webbing panelen en nieuwe vensterbank. De vensterbank is afgewerkt met een ronde profilering. Deze profilering is ook te vinden in de panelen en uitsparingen van de radiatorombouw

Haarlem

Radiatorombouw + vensterbank

Radiatorombouwen met horizontale lamellen

Nootdorp

Radiatorombouw + vensterbank

Radiatorombouwen met horizontale sleuven

Rijnsburg

Radiatorombouwen

Radiatorombouwen met gefreesde facetten

Amsterdam

Radiatorombouw erker

Radiatorombouw in een erker met speciaal op maat gemaakte vensterbanken. Gespoten in hoogglans wit.

Leiderdorp

Radiatorombouw + vakkenkast

Radiatorombouw met horizontale sleuven en gekoppelde vakkenkast.

Leidschendam

Radiatorombouwen met zitje

Speciale radiatorombouw met klassieke facet panelen en een zitbankje in het midden.

Voorschoten

Radiatorombouw erker

Radiatorombouw met facet schuin en boven en onder openingen afgerond.

Amsterdam

Radiatorombouwen hoog

Radiatorombouwen met horizontale lamellen, hoge radiatorombouwen verdeeld in smalle panelen.

Valkenburg

Radiatorombouw + vakkenkast

Radiatorombouw met aaneengesloten vakkenkast afgewerkt met horizontale lamellen.

Leiderdorp

Radiatorombouw + kast

Radiatorombouwen met horizontale lamellen waarvan 1 met aaneengesloten kast met deurtjes voor extra kastruimte in de hal.

Amsterdam

Radiatorombouw erker

Twee radiatorombouwen gemaakt in een erker afgewerkt met speciaal op aanvraag gemaakte facet panelen in landelijke stijl.

Haarlem

Radiatorombouw erker

Deze maatwerk radiatrombouw van vloer tot plafond slaat drie vliegen in één klap: de radiator is weggewerkt, er is open én gesloten kastruimte en deze kamer heeft er een fraaie hoek bij.

Contact

7 + 2 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

WERKPLAATS

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896