Over ons

Ons team

Ricardo Dörr ♦ eigenaar

Al meer dan 10 jaar is Ricardo bezig met maatwerk. In die tijd heeft hij al heel wat mensen blij gemaakt met een uniek meubel op maat. Ricardo is sinds 2014 eigenaar van Houtbewerking RIDO in Voorschoten.

Wim de Boer ♦ meubelmaker

1 oktober 2021 is Wim begonnen bij Houtbewerking RIDO. Wim heeft een behoorlijke switch gemaakt van zijn studie bestuurskunde, naar studenten mentorschap naar meubelmaker.

 ♦ stagair

Houtbewerking RIDO leidt mensen op. Leerlingen van Hout- en Meubileringscollege (HMC) doen ervaring op in het interieurbouwvak. Interesse in een stageperiode? Neem contact op!

RIDO Houtbewerking

3D TEKENING

Voor interieur-bouwprojecten maken we gebruik van een 3D tekening. Dat geeft een goede indruk van wat u krijgt en helpt om een goede beslissing te maken wat je precies wilt. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

AFWERKINGEN

RIDO heeft het grootste assortiment radiator-ombouwen van Nederland met keuze uit allerlei modellen, freesprofielen en afwerkingen. Ook voor meubels op maat zijn er allerlei soorten materialen en afwerkingen mogelijk.

SPECIAAL MDF

Voor al onze projecten gebruiken we Topan MDF. Dit is MDF met een hogere persing bestaande uit een mix van zachthout en hardhout (beuken). Hierdoor is het materiaal veel sterker dan normaal MDF. Dit zorgt voor een mooiere afwerking.

onze achtergrond

2014

Houtbewerking RIDO opgericht

RIDO Houtbewerking is opgericht in 2014 en begonnen met het maken van radiatorombouwen op maat.  

  November, 2016

  Nieuwe werkplaats in Voorschoten

  RIDO - Ricardo Dörr

  In 2016 is de nieuwe werkplaats in Voorschoten geopend. Het pand is ruimer en er is in ons nieuwe pand een showroom aanwezig waarin u diverse voorbeelden kunt bekijken.

  Januari, 2017

  RIDO is een erkend leerbedrijf

  Houtbewerking RIDO is sinds januari 2017 een erkend leerbedrijf. Leerlingen van het Hout en Meubilerings-college kunnen bij ons terecht voor een stageperiode. De leerlingen worden persoonlijk begeleid.

  Januari, 2018

  Aanschaf formaatzaagmachine

  Radiatorombouw strak

  De aanschaf van deze nieuwe machine opent nieuwe deuren. Ons zaagwerk wordt geperfectioneerd tot een nauwkeurigheid van 1 tiende millimeter. Onze werkzaamheden worden verder uitgebreid tot complete interieurbouw.

  Juli, 2021

  Aanschaf stationaire freesmachine 

  RIDO - kast schuine wand

  Met de aanschaf van deze nieuwe machine kunnen bepaalde bewerkingen nog preciezer uitgevoerd worden. Tevens wordt hierdoor ons assortiment paneeldeuren uitgebreid.

  Juli, 2023

  RIDO kijkt vooruit

    Houtbewerking RIDO krijgt steeds meer opdrachten en ziet het bedrijf groeien. We zijn gestart met de verkoop van exclusieve boomstamtafels en we hebben steeds meer en uitgebreidere (totaal)interieurbouw projecten. Uitgeleerd zijn we nooit. We kijken met plezier richting de toekomst!

  Contact

  1 + 5 =

  Email

  info@houtbewerkingrido.nl

  SHOWROOM (open op afspraak)

  Industrieweg 17B,
  2254 AE Voorschoten
   

  Telefoon

  06-36489896

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag -Vrijdag:
  08.00 -  17.00 uur