Over ons

Ons team

Ricardo Dörr ♦ eigenaar

Al meer dan 10 jaar is Ricardo bezig met maatwerk. In die tijd heeft hij al heel wat mensen blij gemaakt met een uniek meubel op maat. Ricardo is sinds 2014 eigenaar van Houtbewerking RIDO in Voorschoten.

Wim de Boer ♦ meubelmaker

1 oktober 2021 is Wim begonnen bij Houtbewerking RIDO. Wim heeft een behoorlijke switch gemaakt van zijn studie bestuurskunde, naar studenten mentorschap naar meubelmaker.

[Vacature ♦ junior meubelmaker]

Wij zoeken een aanpakker met humor en het liefst een achtergrond/opleiding in de interieurbouw. Je bent 24 tot 38 uur per week beschikbaar. Rijbewijs B is een pré. Wij bieden een passend salaris, CAO meubelindustrie, werken in een hecht, jong team; kansen om jezelf te ontwikkelen; moderne werkplaats; afwisselend werk; mooie projecten. Interesse? Stuur een mailtje naar info@houtbewerkingrido.nl met je CV.

RIDO Houtbewerking

3D TEKENING

Voor interieur-bouwprojecten maken we gebruik van een 3D tekening. Dat geeft een goede indruk van wat u krijgt en helpt om een goede beslissing te maken wat je precies wilt. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met een betrouwbare spuiterij voor de hoge kwaliteit, korte levertijden en een strak eindresultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans.

ONZICHTBARE VERBINDERS

We maken gebruik van geavanceerde meubelverbinders. Deze zijn grotendeels onzichtbaar. Een ander voordeel is dat deze verbinders demontabel zijn wat zorgt voor zorgvuldig afwerken, transport en montage.

KWALITEIT OPLOSSINGEN

We kiezen voor mooi, niet voor makkelijk en we werken uitsluitend met meubelbeslag van A-merken. We kiezen bijvoorbeeld voor verstekverbindingen, grote lengtes uit één stuk en afwerking van muur tot muur zonder grote afdeklijsten.

HOOGWAARDIG MDF

Voor al onze projecten gebruiken we Topan MDF. Dit is MDF met een hogere persing bestaande uit een mix van zachthout en hardhout (beuken). Hierdoor is het materiaal veel sterker dan normaal MDF. Dit zorgt voor een mooiere afwerking.

MAATWERK MONTAGE

Muren en vloeren lijken recht, maar dat zijn ze meestal niet. Tijdens de montage maken we alles aansluitend op vloer en wand. Dit zijn zaagsneden van millimeters waarmee ons maatwerk zich onderscheid van meubels uit de winkel.

onze achtergrond

2014

Houtbewerking RIDO opgericht

RIDO Houtbewerking is opgericht in 2014 en begonnen met het maken van radiatorombouwen op maat.  

  November, 2016

  Nieuwe werkplaats in Voorschoten

  RIDO - Ricardo Dörr

  In 2016 is de nieuwe werkplaats in Voorschoten geopend. Het pand is ruimer en er is in ons nieuwe pand een showroom aanwezig waarin u diverse voorbeelden kunt bekijken.

  Januari, 2017

  RIDO is een erkend leerbedrijf

  Houtbewerking RIDO is sinds januari 2017 een erkend leerbedrijf. Leerlingen van het Hout en Meubilerings-college kunnen bij ons terecht voor een stageperiode. De leerlingen worden persoonlijk begeleid.

  Januari, 2018

  Aanschaf formaatzaagmachine

  Radiatorombouw strak

  De aanschaf van deze nieuwe machine opent nieuwe deuren. Ons zaagwerk wordt geperfectioneerd tot een nauwkeurigheid van 1 tiende millimeter. Onze werkzaamheden worden verder uitgebreid tot complete interieurbouw.

  Juli, 2021

  Aanschaf stationaire freesmachine 

  RIDO - kast schuine wand

  Met de aanschaf van deze nieuwe machine kunnen bepaalde bewerkingen nog preciezer uitgevoerd worden. Tevens wordt hierdoor ons assortiment paneeldeuren uitgebreid.

  Januari, 2024

  RIDO kijkt vooruit

  Houtbewerking RIDO krijgt steeds meer opdrachten en ziet het bedrijf groeien. We hebben steeds meer en uitgebreidere (totaal)interieurbouw projecten. Uitgeleerd zijn we nooit. We kijken met plezier richting de toekomst!

  Contact

  11 + 4 =

  Email

  info@houtbewerkingrido.nl

  WERKPLAATS

  Industrieweg 17B,
  2254 AE Voorschoten
   

  Telefoon

  06-36489896