Overig interieur

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans.

overige interieur projecten

Voorschoten

Zolder meubels

Deze zolder heeft een make-over gehad met een nieuwe vensterbank, eiken wandplanken, een speciale ombouw voor wasmachine en droger, knieschot met roldeuren en een kast met ruimte voor de boiler.

Voorschoten

Vensterbank met kastruimte

Het eikenfineer blad heeft een mooie organische vorm met daaronder verschillende soorten kastruimte. Links onder is een roldeur gemaakt. Er is rekening gehouden met kabeldoorvoer voor een lampje op de vensterbank.

Rotterdam

Compleet interieur penthouse

Een compleet ingericht penthouse met wandkasten, roomdevider, zwevend wandmeubel en meer. Onder begeleiding van een interieurontwerpster is het geheel naar een hoger niveau getilt.

Voorschoten

Ladekasten in de keuken

Deze ladekasten zijn ingebouwd in een bestaande keuken. Eerst was dit een zitgedeelte. De fronten zijn afgewerkt in hoogglans wit, voorzien van handgrepen en een plint in de stijl van de rest van de keuken.

Voorschoten

Keukenbar

Deze keukenbar is voorzien van twee grote laden en het uiteinde dient als zitgedeelte. Als een bar met ruimte voor drie krukken. Het blad is massief eiken en afgewerkt in epoxy en gepolijst.

Voorschoten

Complete zithoek

Deze zithoek heeft een hoekbank met handige opbergruimte. Daarnaast een compleet witte stevige tafel met stalen poten en een lange wandplank boven de hoekbank die de zithoek compleet maakt. 

Heemstede

Koelkast ombouw

Multifunctionele kastruimte gemaakt om de koelkast.  

Wassenaar

Zwevend bureau

Dit zwevend bureau met wandplanken maakt goed gebruik van de nis in dit huis.

Zoetermeer

Set massief eiken deuren

Deze set van drie massieve eiken deuren worden gemonteerd als roldeuren.

Almere

Noten lattenwand

Deze noten lattenwand is perfect afgestemd op de haard en de andere meubels in huis. 

Delft

Wandkast en wandplanken

De wandkast sluit precies aan op de linker muur en de opening. Het zwevende effect behoudt het ruimtelijke gevoel. De wandplanken passen precies in de nis. De planken zijn mat zwart gespoten.

Oegstgeest

Wandplanken met spotjes

Zwevende wandplanken van eikenhout met LED verlichting in de keuken.

Contact

5 + 14 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur