Ladekast keuken
Zitbank eettafel
keuken bar
café kast bedrijven
wandplanken winkel
kapper kast

OVERIG INTERIEUR

Overig interieur

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans.

overige interieur projecten

Voorschoten

Ladekasten in de keuken

Deze ladekasten zijn ingebouwd in een bestaande keuken. Eerst was dit een zitgedeelte. De fronten zijn afgewerkt in hoogglans wit, voorzien van handgrepen en een plint in de stijl van de rest van de keuken.

Voorschoten

Keukenbar

Deze keukenbar is voorzien van twee grote laden en het uiteinde dient als zitgedeelte. Als een bar met ruimte voor drie krukken. Het blad is massief eiken en afgewerkt in epoxy en gepolijst.

Voorschoten

Complete zithoek

Deze zithoek heeft een hoekbank met handige opbergruimte. Daarnaast een compleet witte stevige tafel met stalen poten en een lange wandplank boven de hoekbank die de zithoek compleet maakt. 

Heemstede

Koelkast ombouw

Multifunctionele kastruimte gemaakt om de koelkast.  

Wassenaar

Zwevend bureau

Dit zwevend bureau met wandplanken maakt goed gebruik van de nis in dit huis.

Oegstgeest

Wandplanken met spotjes

Zwevende wandplanken van eikenhout met LED verlichting in de keuken.

Contact

2 + 3 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur