Ladekast keuken

kasten

Kasten

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

Kast projecten

Voorschoten

Wand kledingkast slaapkamer

Deze kledingkast is strak, praktisch en toch origineel door het eiken vak in het midden. Deze wandkast in de slaapkamer heeft vier greep loze deuren en drie greep loze laden.

Voorschoten

Kledingkast met spiegeldeuren

Deze strakke- en ruime kledingkast is op maat gemaakt voor een schuine diepe wand in de slaapkamer. De witte kast heeft spiegeldeuren en een eiken band afgewerkt met een frisse olie. 

Voorschoten

Eiken badkamermeubel

Dit eiken badkamermeubel is een prachtig stuk maatwerk geworden. De greeploze vakken en laden tussen de wasmachine en droger maken het een strak geheel. Afgewerkt met mild witte olie.

Voorschoten

Eiken kast + spotjes + roldeuren

Dit meubel past precies om de haard in de woonkamer. De spotjes in het meubel worden bediend door een bijna onzichtbare knop op het meubel zelf. Zie jij hem?

Voorschoten

Multifunctionele kast

Deze dichte kast met push-to-open deuren heeft op de hoek een zitgedeelte met een spotje gemonteerd in het dak. Dit levert een mooie sokkel op voor een mooi interieur object. Een eyecatcher!

Amsterdam

Twee kasten

De ene kast heeft open en dichte vakken met push-to-open systeem. De andere kast is helemaal dicht met handgrepen boven de vakken. Het oogt door de deuren een vakkenkast, maar is anders ingedeeld.

Voorschoten

Kledingkast met spotjes

Deze ruime kledingkast is aan de buitenkant voorzien van paneeldeuren, chique meubelbeslag en spotjes om de deuren te belichten. Aan de binnenkant zijn er vakken, hanggedeelte en laden geïnstalleerd.

Delft

Kast met eiken vakken

Deze kast is van vloer tot plafond met de witte- en eiken vakken echt een eyecatcher geworden. De vakken zijn verdeeld over voorkant en zijkant. Onderaan de kast zit een klep.

Haarlem

Kast onder schuine wand

Deze zwarte kast van vloer tot plafond past perfect onder de schuine wand in deze zolderkamer. De deuren zijn zonder meubelbeslag en werken met een push-to-open systeem. Zo oogt de kast extra strak.

Den Haag

Eiken kast met wijnvakken

Deze eiken fineren kast is een portaal naar de keuken geworden. Links onderin zijn twaalf vakken gemaakt speciaal voor wijnflessen. De olie keuze geeft de kast een extra natuurlijke look.

Voorschoten

Kledingkast onder schuine wand

Deze kledingkast van vloer tot plafond past perfect onder de schuine wand. Bij de indeling van de vakken is rekening gehouden met vakken voor kleding, accessoires en een hang gedeelte.

Haarlem

Koelkast ombouw

Deze koelkast ombouw heeft meerdere voordelen. De koelkast past weer helemaal bij de keuken, de ombouw heeft extra kastruimte opgeleverd en de keuken is mooi afgebakend.

Nieuw Vennep

Kasten op radiatorombouw

Deze twee vakkenkasten met in totaal twaalf vakken op de radiatorombouwen zijn een goede mogelijkheid om meer ruimte te creëren voor boeken of andere spullen ten toon te stellen. 

Voorschoten

Kledingkast onder schuine wand

Deze kledingkast onder schuine wand maakt optimaal gebruik van de ruimte. De spiegeldeur in het midden maakt de kast extra functioneel en net even specialer.

Leiderdorp

Vakkenkast naast ombouw

Deze vakkenkast met greeploze deurtjes past mooi naast de radiatorombouw met lamellen. Een ideaal kastje voor in de hal voor wat spulletjes, schoenen of accessoires.

Contact

5 + 6 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur