Kasten

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

ONZICHTBARE VERBINDERS

We maken gebruik van geavanceerde meubelverbinders. Deze zijn grotendeels onzichtbaar. Een ander voordeel is dat deze verbinders demontabel zijn wat zorgt voor zorgvuldig afwerken, transport en montage.

LED VERLICHTING

U kunt kiezen voor verlichting in uw kast. We maken gebruik van het professionele LOOX verlichting systeem met keuze uit LED strips of spotjes. Een afstandsbediening, schakelaar of bewegingssensor(en) behoren tot de mogelijkheden. 

22MM MDF

Wij maken onze kasten met een minimale dikte van 22 millimeter. Dat heeft een aantal voordelen t.o.v. de 18mm standaard dikte: De draagkracht van planken neemt toe, het meubel is steviger en de bevestiging van meubelbeslag is beter.

AFWERKING DEUREN

We bieden keuze uit allerlei verschillende soorten deuren. Denk aan paneeldeuren in de stijl van uw woning, deuren met ingefreesde lijnenspel, spiegeldeuren of een combinatie van kleur en hout enzovoort. 

Kast projecten

Amstelveen

Kast met erkerbank

Een chique maatwerkkast met dimbare LED verlichting en bossingpaneel deuren. De achterwand van de bovenkast heeft een fraai behang met grof textuur wat extra contrasten geeft in de kast.

Voorburg

Luxe slaapkamerkasten

Luxe slaapkamerkasten met spiegeldeuren, geïntegreerde LED verlichting, ladekasten en zitgedeelte. De verlichting gaat automatisch aan- en uit als de deuren open- en dichtgaan.    

Amsterdam

Hoogglans kast en lades

Een kast met bijbehorende ladenkast onder een schuine wand. De greeploze deuren en ladenfronten zorgen in combinatie met de hoogglans afwerking voor een strak glanzend resultaat.

Schiedam

Cinewall met open haard

Een cinewall van vloer tot plafond met TV, open haard, open eiken vakken en deuren. De openhaard geeft sfeer en warmte. Naast de cinewall is een zitbank geplaatst met daarin opbergvakken. 

Rijswijk

Kledingkast schuine wand

Deze kledingkast onder een schuine wand maakt optimaal gebruik van de ruimte die anders leeg blijft. De deuren hebben een gefreesd facet die overeenkomt met de profilering van de andere deuren in de woning.

Voorschoten

Zolder make-over

Het dakkapel gaf deze zolder extra ruimte voor knieschotten met roldeuren. Ook zijn de wasmachine en droger ingebouwd en is de boiler verstopt in een kast met extra ruimte. 

Voorburg

Kast met LED verlichting

Een kast van vloer tot plafond met paneeldeuren en gouden handgrepen. De openkast heeft eiken planken met LED verlichting en linnen behang. De kleuren, materiaal en verlichting maken een prachtig geheel.

Voorburg

Schoenenkast

Deze ruime hal maakt plaats voor een schoenenkast van muur tot muur. Ook de meterkast en wifi kastjes zijn mooi opgeborgen in kastruimte. De kleurkeuze heeft goed uitgepakt!

Rotterdam

Ladenkast

Deze ladekast is speciaal ontworpen voor een verzameling CD’s. De kast is gespoten in de kleuren van de keuken. De geavanceerde lades zijn afstelbaar in elke richting wat garantie geeft voor een super strak resultaat.

Voorschoten

Wand kledingkast slaapkamer

Deze kledingkast is strak, praktisch en toch origineel door het eiken vak in het midden. Deze wandkast in de slaapkamer heeft vier greep loze deuren en drie greep loze laden.

Voorschoten

Kledingkast met spiegeldeuren

Deze strakke- en ruime kledingkast is op maat gemaakt voor een schuine diepe wand in de slaapkamer. De witte kast heeft spiegeldeuren en een eiken band afgewerkt met een frisse olie. 

Voorschoten

Eiken badkamermeubel

Dit eiken badkamermeubel is een prachtig stuk maatwerk geworden. De greeploze vakken en laden tussen de wasmachine en droger maken het een strak geheel. Afgewerkt met mild witte olie.

Voorschoten

Eiken kast + spotjes + roldeuren

Dit meubel past precies om de haard in de woonkamer. De spotjes in het meubel worden bediend door een bijna onzichtbare knop op het meubel zelf. Zie jij hem?

Voorschoten

Multifunctionele kast

Deze dichte kast met push-to-open deuren heeft op de hoek een zitgedeelte met een spotje gemonteerd in het dak. Dit levert een mooie sokkel op voor een mooi interieur object. Een eyecatcher!

Amsterdam

Kasten naast deurposten

De ene kast heeft open en dichte vakken met push-to-open systeem. De andere kast is helemaal dicht met handgrepen boven de vakken. Het oogt door de deuren een vakkenkast, maar is anders ingedeeld.

Voorschoten

Kledingkast met spotjes

Deze ruime kledingkast is aan de buitenkant voorzien van paneeldeuren, chique meubelbeslag en spotjes om de deuren te belichten. Aan de binnenkant zijn er vakken, hanggedeelte en laden geïnstalleerd.

Delft

Kast met eiken vakken

Deze kast is van vloer tot plafond met de witte- en eiken vakken echt een eyecatcher geworden. De vakken zijn verdeeld over voorkant en zijkant. Onderaan de kast zit een klep.

Haarlem

Kast onder schuine wand

Deze zwarte kast van vloer tot plafond past perfect onder de schuine wand in deze zolderkamer. De deuren zijn zonder meubelbeslag en werken met een push-to-open systeem. Zo oogt de kast extra strak.

Den Haag

Eiken kast met wijnvakken

Deze eiken fineren kast is een portaal naar de keuken geworden. Links onderin zijn twaalf vakken gemaakt speciaal voor wijnflessen. De olie keuze geeft de kast een extra natuurlijke look.

Voorschoten

Kledingkast onder schuine wand

Deze kledingkast van vloer tot plafond past perfect onder de schuine wand. Bij de indeling van de vakken is rekening gehouden met vakken voor kleding, accessoires en een hang gedeelte.

Haarlem

Koelkast ombouw

Deze koelkast ombouw heeft meerdere voordelen. De koelkast past weer helemaal bij de keuken, de ombouw heeft extra kastruimte opgeleverd en de keuken is mooi afgebakend.

Nieuw Vennep

Kasten op radiatorombouw

Deze twee vakkenkasten met in totaal twaalf vakken op de radiatorombouwen zijn een goede mogelijkheid om meer ruimte te creëren voor boeken of andere spullen ten toon te stellen. 

Voorschoten

Kledingkast onder schuine wand

Deze kledingkast onder schuine wand maakt optimaal gebruik van de ruimte. De spiegeldeur in het midden maakt de kast extra functioneel en net even specialer.

Leiderdorp

Vakkenkast naast ombouw

Deze vakkenkast met greeploze deurtjes past mooi naast de radiatorombouw met lamellen. Een ideaal kastje voor in de hal voor wat spulletjes, schoenen of accessoires.

Voorschoten

Maatwerk zolderkast

Deze wand op zolder is getransformeerd in een greeploze kastenwand met een bak aan ruimte. Het strakke lijnenspel geeft een opgeruimd resultaat. Enkele deuren zijn voorzien van 180 graden scharnieren voor goede toegankelijkheid in de hoeken.

Voorburg

Maatwerk zolderkast

Deze zolderkast heeft een bijna onbruikbare ruimte omgetoverd in een strakke wand met daarachter ruime opbergmogelijkheden. Een mooi voorbeeld van wat maatwerk een ruimte kan bieden.

Contact

10 + 10 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur