Interieur voor bedrijven

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

ONZICHTBARE VERBINDERS

We maken gebruik van geavanceerde meubelverbinders. Deze zijn grotendeels onzichtbaar. Een ander voordeel is dat deze verbinders demontabel zijn wat zorgt voor zorgvuldig afwerken, transport en montage.

LED VERLICHTING

U kunt kiezen voor verlichting in uw kast. We maken gebruik van het professionele LOOX verlichting systeem met keuze uit LED strips of spotjes. Een afstandsbediening, schakelaar of bewegingssensor(en) behoren tot de mogelijkheden. 

22MM MDF

Wij maken kasten met een minimale dikte van 22 millimeter. Dat heeft een aantal voordelen t.o.v. de 18mm standaard dikte: De draagkracht van planken neemt toe, het meubel is steviger en de bevestiging van meubelbeslag is beter.

MAATWERK MONTAGE

Muren en vloeren lijken recht, maar dat zijn ze meestal niet. Tijdens de montage maken we alles aansluitend op vloer en wand. Dit zijn zaagsneden van millimeters waarmee ons maatwerk zich onderscheid van meubels uit de winkel.

Interieur voor bedrijven

Voorschoten

Kapperskast

Deze kapperskast in kapperszaak Paul Lamboo is gemaakt van gefineerd MDF eikenhout 26mm dik. De kast is voorzien van drie laden met leren handgrepen met aan weerszijden een chromen föhnhouder. Er is rekening gehouden met kabeldoorvoer voor opladers en stekkers. De natuurlijke uitstraling van het hout komt door de gekozen olie die zowel beschermd als de tekeningen van het hout accentueert.

voorschoten

Wandkast café

Deze wandkast in café de Lindeboom is helemaal op maat gemaakt voor alles wat een bar nodig heeft. De kast heeft dikke planken, een eikenhouten blad afgewerkt in epoxy, geheel in verstek gemaakt en voorzien van meerdere lades. De kast is afgewerkt in een mat zwarte lak.

Voorschoten

Wandplanken en spotjes

Deze wandplanken met spotjes in schoenenwinkel van der Voort zijn gemaakt van MDF gefineerd eikenhout en zijn afgewerkt in een blanke olie. Het speciale onzichtbare ophangsysteem is zwaar te belasten en daarom geschikt om van alles en nog wat op te zetten. De LED lampen in de wandplanken zijn dimbaar.

Contact

4 + 6 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur