Interieur voor bedrijven

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat.

1001 MOGELIJKHEDEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans. 

Interieur voor bedrijven

Voorschoten

Kapperskast

Deze kapperskast in kapperszaak Paul Lamboo is gemaakt van gefineerd MDF eikenhout 26mm dik. De kast is voorzien van drie laden met leren handgrepen met aan weerszijden een chromen föhnhouder. Er is rekening gehouden met kabeldoorvoer voor opladers en stekkers. De natuurlijke uitstraling van het hout komt door de gekozen olie die zowel beschermd als de tekeningen van het hout accentueert.

voorschoten

Wandkast café

Deze wandkast in café de Lindeboom is helemaal op maat gemaakt voor alles wat een bar nodig heeft. De kast heeft dikke planken, een eikenhouten blad afgewerkt in epoxy, geheel in verstek gemaakt en voorzien van meerdere lades. De kast is afgewerkt in een mat zwarte lak.

Voorschoten

Wandplanken en spotjes

Deze wandplanken met spotjes in schoenenwinkel van der Voort zijn gemaakt van MDF gefineerd eikenhout en zijn afgewerkt in een blanke olie. Het speciale onzichtbare ophangsysteem is zwaar te belasten en daarom geschikt om van alles en nog wat op te zetten. De LED lampen in de wandplanken zijn dimbaar.

Contact

6 + 13 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur