Totaal inrichting

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken een betrouwbare spuiterij voor hoge kwaliteit, korte levertijden en een strak eindresultaat.

AFWERKINGEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans.

ONZICHTBARE VERBINDERS

We maken gebruik van geavanceerde meubelverbinders. Deze zijn grotendeels onzichtbaar. Een ander voordeel is dat deze verbinders demontabel zijn wat zorgt voor zorgvuldig afwerken, transport en montage.

LED VERLICHTING

U kunt kiezen voor verlichting in uw meubels. We maken gebruik van het professionele LOOX verlichting systeem met keuze uit LED strips of spotjes. Een afstandsbediening, schakelaar of bewegingssensor(en) behoren tot de mogelijkheden. 

22MM MDF

Wij maken kasten met een minimale dikte van 22 millimeter. Dat heeft een aantal voordelen t.o.v. de 18mm standaard dikte: De draagkracht van planken neemt toe, het meubel is steviger en de bevestiging van meubelbeslag is beter.

MAATWERK MONTAGE

Muren en vloeren lijken recht, maar dat zijn ze meestal niet. Tijdens de montage maken we alles aansluitend op vloer en wand. Dit zijn zaagsneden van millimeters waarmee ons maatwerk zich onderscheid van meubels uit de winkel.

Totaal inrichting projecten

Rotterdam

Totaalinrichting – penthouse

Dit prachtige penthouse is in samenwerking met een ontwerpbureau door RIDO ingericht met vakkenkasten, room devider, zwevende dressoirkast, ovalen tafel en zwevend bureau.

Wassenaar

Totaalinrichting – villa

Deze ruime villa is in samenwerking met een ontwerpbureau door RIDO ingericht met ensuitekasten, kledingkast, boekenkasten, zwevende wandplanken en een zwevend bureau.

Contact

12 + 12 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

WERKPLAATS

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896