Totaal inrichting

3D TEKENING

Nadat alle mogelijkheden met u zijn besproken wordt er een 3D tekening gemaakt. Dat geeft een 1 op 1 weergave van wat u krijgt. Op deze manier zijn de verwachtingen helder. ‘What you see is what you get’.

SPUITERIJ

Voor het aflakken van onze projecten brengen we deze naar de spuiterij. We werken samen met twee spuiterijen om te kiezen voor de hoogste kwaliteit en korte levertijden. We kiezen voor spuitwerk voor het meest strakke resultaat

AFWERKINGEN

Voor het maken van interieur op maat zijn er 1000 en 1 mogelijkheden. Denk aan materiaalkeuze en dikte, vorm en design, meubelbeslag of niet, spotjes, lak of olie afwerking enzovoort. RIDO denkt graag met u mee.

MATERIALEN

Tegenwoordig worden de meeste meubels gemaakt van plaatmateriaal. Dit heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Er is voor elk interieur een passend ontwerp te vinden, van houtfineer tot betonlook, van matte lak tot hoogglans.

Totaal inrichting projecten

Rotterdam

Totaalinrichting – penthouse

Dit prachtige penthouse is in samenwerking met een ontwerpbureau door RIDO ingericht met vakkenkasten, room devider, zwevende dressoirkast, ovalen tafel en zwevend bureau.

Wassenaar

Totaalinrichting – villa

Deze ruime villa is in samenwerking met een ontwerpbureau door RIDO ingericht met ensuitekasten, kledingkast, boekenkasten, zwevende wandplanken en een zwevend bureau.

Contact

1 + 13 =

Email

info@houtbewerkingrido.nl

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B,
2254 AE Voorschoten
 

Telefoon

06-36489896

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag:
08.00 -  17.00 uur