Maatwerk is onze standaard

Inmeten en plaatsen op locatie

Altijd demontabel gemonteerd

Vrijblijvende offerte

Grootste assortiment radiatorombouw van Nederland

Geen warmteverlies

wij produceren maatwerk

Wij maken en bewerken alles zelf, het product dat u koopt is altijd exclusief en niet hetgeen u bij de bouwmarkt koopt.

TV meubels

Van zwevend design tot TV-meubel met lift, wij kunnen dit allemaal voor u maken. Wij gebruiken speciale verbindingen die niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Wij houden met de constructie rekening met kabeldoorvoer en/of uitsparingen.
De kasten kunnen in veel verschillende afwerkingen gemaakt worden. Denk hierbij aan verschillende soorten hout(fineer), diktes van het materiaal, kasten met deuren of lades of een kast met verspringende vakken.

TV-meubels afgewerkt in kleur:

Deze kasten worden gemaakt van MDF (Topan), dit is MDF met een hogere persing bestaande uit een mix van zachthout en hardhout (beuken). Hierdoor is het materiaal veel sterker dan normaal MDF en dit zorgt voor een veel mooiere afwerking.
Hierbij kan worden gekozen uit verschillende diktes van het materiaal, standaard werken wij met 18 mm of 22 mm dikte.
Andere diktes tot 60 mm zijn mogelijk, dit zorgt voor een veel stoerdere uitstraling.
Bij open kasten wordt de kast volledig afgelakt, bij kasten met deuren of lades worden alleen de zichtdelen en kopse kanten afgelakt, de binnenzijde is dan voorzien van een speciale witte lakdraagfolie welke helemaal glad is.

TV-meubels afgewerkt in houtfineer:

Deze kasten worden gemaakt van gefineerd MDF. Hierbij kan worden gekozen uit verschillende diktes van het materiaal, standaard werken wij met een materiaaldikte van 19 mm. Andere diktes zijn mogelijk : 26 mm / 38 mm of 52 mm.
Deze materialen worden altijd afgewerkt met olie of beits, dit kan een blanke laag zijn maar dit kan ook in een bepaalde kleur.
Het fineer wat wij gebruiken is van bijzonder hoge kwaliteit en als de kast klaar is dan is deze bijna niet van een massief houten kast te onderscheiden tegen een betaalbare prijs en het voordeel van gefineerd MDF is dat dit nooit zal gaan werken.

TV meubel met TV lift

Tv-meubel van muur tot muur, landelijke uitstraling met boeren look deurtjes en houten blad

9 + 5 =

SHOWROOM (open op afspraak)

Industrieweg 17B, 2254 AE Voorschoten 

OPENINGSTIJDEN

Maandag -Vrijdag: 08.00 -  17.00 uur